Stół wiejski
Jeżeli organizujesz wesele lub przyjęcie okolicznościowe w stylu rustykalnym, boho lub z elementami tradycyjnym to stół wiejski może okazać się doskonałym wyborem, który zaskoczy gości różnorodnością smaków. Chcielibyśmy zainspirować Cię co może pojawić się na stole wiejskim. Na zdjęciu obok przedstawiamy naszą propozycję przygotowania stołu wiejskiego dla osób organizujących przyjęcie na 200-300 osób.
Istnieje możliwość skomponowania własnego zestawu stołu wiejskiego, który idealnie spełni Twoje oczekiwania.
Taki stół nie tylko pięknie wygląda, ale też zachęca do spędzania przy nim czasu w czasie przyjęć pełnych atrakcji.
Chcielibyśmy przedstawić Ci co według nas powinno znaleźć się na stole weselnym dla 150 osób:
- Szynka z nogą lub Korona weselna
- Polędwica wędzona - 1 sztuka
- Szynka wędzona - 1 sztuka
- Baleron wędzony - 1 sztuka
- Boczek wędzony i pieczony po 1 sztuce
- Kiełbasa Chłopska - 5 kg
- Kiełbasa Myśliwska - 1 kg
- Kabanosy - 1 kg
- Smalec Gajowego - garnek (około 3 kg)
- Kaszanka Pieczona - 1 sztuka
- Pasztetowa jelito - 1 sztuka
- Pasztet Furmana - 1 sztuka
- Salceson Chłopski - 1 sztuka
- Żeberko wędzona - 1 sztuka
- Słonina Wędzona - 1 sztuka
Poniżej prezentujemy wyroby wchodzące w skład stołu weselnego.